HomeCalendarFAQSearchRegisterLog in

Share | 
 

 My SA:MP Problem Or The Server's?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
[SAW]BooMeR_


Posts : 212

Join date : 2015-09-01

Age : 21

Location : Varanasi, India


PostSubject: My SA:MP Problem Or The Server's?   Wed Dec 23, 2015 8:14 am

Hello Guys When I am Joining The Server it is Crashing Me When I Run Or Fire
Please Check To It Because I Re-Installed SA:MP But The Problem Not Solved Sad


Thanks For Your Time. Crying or Very sad
Back to top Go down

iRekt


Posts : 43

Join date : 2015-11-24


PostSubject: Re: My SA:MP Problem Or The Server's?   Wed Dec 23, 2015 10:14 am

Your modification/cleo maybe dude......
Back to top Go down
avatar
[MG]Randy_
Head Manager
Head Manager

Posts : 1155

Join date : 2014-07-06

Age : 100


PostSubject: Re: My SA:MP Problem Or The Server's?   Wed Dec 23, 2015 11:01 am

This may be because of the car / whatever the mods you have installed. Try re-installing your whole gta san andreas. If you don't have a copy of gta san andreas setup, try deleting any cleo mods you have. Do you have a back up of gta3.img? Sometimes , replacing your current gta3.img file with a new, fresh gta3.img can fix the issue. It seems like you're using cleo mods, try deleting them.

_________________
Mistakes are always forgivable, if one has the courage to admit them.
Back to top Go down

Dominator
Legend of Maximum Gaming
Legend of Maximum Gaming

Posts : 3079

Join date : 2014-02-15


PostSubject: Re: My SA:MP Problem Or The Server's?   Wed Dec 23, 2015 11:42 am

ShockWave_[SAW] wrote:
Hello Guys When I am Joining The Server it is Crashing Me When I Run Or Fire
Please Check To It Because I Re-Installed SA:MP But The Problem Not Solved Sad


Thanks For Your Time. Crying or Very sad

Using an old aimbot version with a new cleo does that when you shoot on someone = )

peace.




_________________
MG Community Member Since January 2014  
MG Community Administrator Since February 2014
DK Clan Member Since March 2014
Back to top Go down
avatar
[MG]Randy_
Head Manager
Head Manager

Posts : 1155

Join date : 2014-07-06

Age : 100


PostSubject: Re: My SA:MP Problem Or The Server's?   Wed Dec 23, 2015 11:45 am

[MG]DK]_DominatorDz wrote:
ShockWave_[SAW] wrote:
Hello Guys When I am Joining The Server it is Crashing Me When I Run Or Fire
Please Check To It Because I Re-Installed SA:MP But The Problem Not Solved Sad


Thanks For Your Time. Crying or Very sad

Using an old aimbot version with a new cleo does that when you shoot on someone = )

peace.






-BUSTED-

_________________
Mistakes are always forgivable, if one has the courage to admit them.
Back to top Go down
avatar
[SAW]BooMeR_


Posts : 212

Join date : 2015-09-01

Age : 21

Location : Varanasi, India


PostSubject: Re: My SA:MP Problem Or The Server's?   Wed Dec 23, 2015 11:47 am

[ℳḠ][Ḡ☮Ḏ]ℜαη∂ƴ▂ wrote:
[MG]DK]_DominatorDz wrote:
ShockWave_[SAW] wrote:
Hello Guys When I am Joining The Server it is Crashing Me When I Run Or Fire
Please Check To It Because I Re-Installed SA:MP But The Problem Not Solved Sad


Thanks For Your Time. Crying or Very sad

Using an old aimbot version with a new cleo does that when you shoot on someone = )

peace.






-BUSTED-

LoL I Haven't Used Any xD, But Thanks For Your Help Guys My Gta is running now Reason Was Skybox
Back to top Go down
avatar
Shake_It[MG]
Lead Administrator
Lead Administrator

Posts : 317

Join date : 2014-09-21

Age : 19

Location : Portugal


PostSubject: Re: My SA:MP Problem Or The Server's?   Wed Dec 23, 2015 6:03 pm

So the case is solved, I will close and move this.
Back to top Go down

Sponsored content



PostSubject: Re: My SA:MP Problem Or The Server's?   

Back to top Go down
 

My SA:MP Problem Or The Server's?

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

 Similar topics

-
» SCM Music Player Problem
» Webmail problem
» Image hosting problem with Servimg
» Strange problem with HTML page...javascripts doesnt seem to load...
» Problem uploading photos to Servimg on mobile device

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MaximumGaming :: San Andreas Multiplayer ( SA:MP ) :: Administrative Help and Support :: Case Solved-